BERICHT

Nedal’s flespaal

Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook voorledig recyclebaar en veilig voor het milieu omdat er geen toxische stoffen terecht komt de grond en het grondwater. Hierdoor zijn wij in staat om de perfecte mast te ontwikkelen voor elke omgeving en grondsoort.

Nedal maakt gebruik van de veelzijdigheid van Aluminium, dat zie je terug in de verschillende toepassingen van onze masten. Nedal heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de duurzame aluminium flespaal. De flespaal is ideaal voor bebording, van straatnaamborden tot verkeersborden. De Flespaal is extra verstevig en zonder lasader. Nedal werkt samen AGMI Traffic & Lighting. om deze aluminium flespalen tel laten terug komen in het straatbeeld.

Al onze masten zijn duurzaam zijn geproduceerd, volgens de cradle 2 cradle principe en onze CO2 uitstoot wordt voorledig gecompenseerd.

Meldt je nu aan voor een van onze evenementen