BERICHT

80 jaar specialist in aluminium

Nedal Aluminium is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van aluminium masten. Zo hebben we niet alleen lichtmasten, maar ook vlaggenmasten en verkeersmasten. In het produceren daarvan gaan we ook een stapje verder, door onze producten op een duurzame manier te produceren. Wij werken bij Nedal dan ook uitsluitend conform het Cradle-to-Cradle principe en compenseren onze CO2-uitstoot.


Wij denken graag met u mee met innovatieve oplossingen. Wat dacht u van onze 2-EV dubbel geïsoleerd mast, of onze Solarmasten?

Bent u al klaar voor de toekomst? Met de slimme masten van Nedal Aluminium wel. De slimme mast heeft namelijk mogelijkheden voor het plaatsen van verschillende opties op de mast, zoals 5-G zenders, voor onder andere een betere dekking van wifi. Andere mogelijkheden zijn het plaatsen van camera’s of het gebruiken van de mast als laadstation. Wij werken nou met u samen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, zodat we samen het straatbeeld kunnen bepalen en verduurzamen.


Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Bekijk hier het project Nedal Sint Annastraat, Nijmegen.
https://youtu.be/-bSTWFY0BN8

Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook voorledig recyclebaar en veilig voor het milieu

Meldt je nu aan voor een van onze evenementen