BERICHT

De ideale, duurzame mast voor iedere plek

Vanuit het hart van midden Nederland, ontwikkelt en produceert Nedal Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden. Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook volledig recyclebaar en veilig voor het milieu, omdat er geen toxische stoffen terecht komen in de grond en grondwater. Hierdoor zijn wij in staat om de perfecte mast te ontwikkelen voor elke omgeving en grondsoort.
De lichtmasten van Nedal zijn méér. Dat komt omdat we niet alleen nadenken over de primaire functie, verlichting, maar ook over wat zo’n mast nog meer te bieden heeft. Zo dragen we bijvoorbeeld bij aan een betere connectiviteit met onze 4/5G-masten. En we gaan voor nóg meer: we gaan voor totale oplossingen.
Onze aluminium masten kom je dan ook tegen komt in het straatbeeld. Met een 80 jaar ervaring kunt u van ons kwalitatieve en innovatieve producten verwachten. Die duurzaam zijn geproduceerd, volgens de cradle 2 cradle principe en onze CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd.

Nedal heeft naast Lichtmasten onder andere ook vlaggenmasten en solar masten. Daarnaast hebben we ook VRI toepassingen zoals verkeersmasten en portalen. De VRI-toepassingen zijn lichtgewicht en daardoor makkelijk te plaatsen, én kunnen op maat worden gemaakt.

Dit jaar hebben heeft Nedal Aluminum een mooi project opgeleverd in Tilburg. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hieronder.

Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook voorledig recyclebaar en veilig voor het milieu

Meldt je nu aan voor een van onze evenementen